Een geometrische plank upcyclen of opnieuw vormgeven?

Schrikt u van het scrollen om den #shelfie-feed doodmoe Instagram misselijk uw geometrische plankontwerp?

Het samenstellen van ie perfecte schapdisplay is alhoewel moeilijk voldoende. Maar indien je in vervaardiging hebt met verouderde of beschadigde geometrische vertragen, heb je eentje nog grotere opdracht snijwond den voorsteven.

Maar jouw hoeft ie niet alleen ter handelen! Deze gids helpt jij doorheen jouw oude schappen weer ter ontwerpen tot iets dat werkelijk Insta-statig existentie.

Wil jouw #shelfie klaar maken? Lees dan verder onze toptips voor het updaten van je geometrische schappen.

Hergebruik uw geometrische schap te iets nieuwsbericht
Als jou genoeg hebt van idem oude idem oude met je geometrische schap, zijn het tijd onderbrak het ene nieuw leven in verstrekken. Hoe zit het met ie transformeren van uw planken te iets geheel nieuws?

Hier persoon vijf huishoudelijke artikelen die je kunt vervaardiging en die jij blah-houten plank afwisselen te ene functioneel plusteken verbluffend wanddecor.

Open keukenkasten
Zwevende keukenplanken mens tegenwoordig ene rage. Ze zijn functioneel en smaakvol aanlokkelijk. Bovendien geven kantkloswerk je kookplaats diegene toegevoegd minimalistische touch. Het beste zijn dat je jou open keukenkasten kunt vervaardigen inclusief jou oude geometrische schappen.

Hang lange, rechthoekige schappen ter plaats van jij kasten. Je kunt de binnenzijde gebruiken indien eentje plek onderbrak borden, glaswerk en zelfs groenkleurig ge te stallen. Je kunt de bovenzijde van den rechthoek ook benutten onderbrak grotere apparaten op ter bergen.

Onze grootste tip is doorheen ervoor te zorgen dat elke zwevende wandplank degelijk toereikend existentie wegens jij eetservies vast in liefkozen. Zo niet, dan wil jouw wellicht jouw nieuwe kasten verstevigen met sloophout of, huis nog, een metalen frame.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Home

De beste studiobank voor uw appartement

Van oudsher persoon er immermeer een paar meubelen geweest die onmisbaar zijn te eentje verblijf. Het bedding en dressoir ter eentje slaapkamer, ene leestafel voor den kookplaats plus een canap te de zitkamer – het persoon allen nietjes snijwond thuis. Maar als jouw apartement klein bestaat, vermag ene toetssteen bank den ruimte overheersen. Het neemt […]

Read More
Home

Uw stapsgewijze handleiding voor het breeuwen van trimmen

Heeft uw woning verweerde deuren plusteken ramen die lelijke gaten onthullen? Hoe zit het inclusief uw badkuip, bezitting deze gerafelde plak? En jou eens zo ongerepte fotolijst, lijkt ie te scheiden? Dan uitkomst je je waarschijnlijk af hoe jou trim moet afdichten! U hoeft geen experts ter te huren onderbrak uw volgende huisverbeteringsproject ter voltooien. […]

Read More